Investera i fastigheter i Florida

by admin. 0 Comments

Det låter som en härlig dröm att kunna bo i Florida. Man har sett otaliga TV-serier med stjärnor som glider fram längs stränderna. Alltid brunbrända och snygga, med läckra solglasögon. Naturligtvis är inte verkligheten lika fantastisk, men ganska nära kommer man i alla fall. Stränderna finns där, solbrännan är inget problem och många trivs mycket bra med att bo där.

MU77-investera smartOm man vill investera smart kan Florida verkligen vara ett bra alternativ. Tack vare sitt jämna och sköna klimat är det ett populärt ställe för både amerikanare och utlänningar. Som svensk är det inget problem att investera i fastigheter i Florida, vare sig man vill bo där själv eller hyra ut dem. Det finns svensktalande mäklare som kan hjälpa en genom en lite annorlunda fastighetsdjungel med alla dess lagar och regleringar.

En del väljer att investera i fastigheter i Florida för framtiden. Man kanske skulle vilja pröva på att bo där när man går i pension, eller när barnen flyttar ut. Tills dess vill man investera smart och välja lägenheter eller hus i Florida som man kan hyra ut. Mäklaren kan hjälpa en att hitta hyresgäster, samt ordna för kontroll och adminstration av fastigheten. Det är ganska vanligt att man inte bor där själv, så det är något de gör regelbundet.

Det behöver inte alls vara så dyrt att investera i fastigheter i Florida. Om man väljer ett läge som inte är precis mitt inne i centrum kan man få riktigt överkomliga priser. Det kan ta lite längre tid för dessa att stiga riktigt ordentligt i värde, men trenden är definitivt uppåtgående. Fastigheter är fortfarande en bra sätt att investera smart, och Florida har alltid varit attraktivt.

Om man inte har tillräckligt med pengar för att investera smart kan man ta ut ett banklån. Det är inte möjligt att få ett svenskt banklån med en fastighet i Florida som säkerhet. Samtidigt blir det gärna ganska dyrt och komplicerat med ett amerikanst banklån, även om det är möjligt. Man brukar därför rekommendera i största möjliga utsträckning att finansiera lånet hemifrån. En möjlighet är att omfinansiera sitt bolån och använda den svenska fastigheten som säkerhet. Andra tar ut ett kassakreditlån om det behövs lite extra pengar. Det är ganska fantastiskt att ens drömmar kan bli verklighet. Faktum är att USA inte alls är så långt borta längre, det går direktflyg från alla de skandinaviska huvudstäderna. På mindre än en halv dag kan man landa i solskensstaten.